oooh…..T4uUan9-4|#n

March 27, 2008 at 5:15 pm (tentang ajeliwulll)

Yen ing tawang ono lintang cah ayu

Aku ngenteni tekanmu

Marang mego ing angkoso

Sun takoke angin

Janji2 aku iling cah ayu

Sumedot rasane ati

Lintang2 ngiwi-ngiwi

ndek semono

Janjiku disekseni

Megokartiko kaire roso tresno asih

Yen ing tawang ono lintang cah ayu

rungokno tangise ati

Pinarung asmaring radi dimas

ngenteni wulan dadari

1 Comment

  1. udienz said,

    Aku ngenteni tekanmu

    Marang mego ing angkoso

    Sun takoke angin

    Janji2 aku iling cah ayu

    mang wes duwe toh?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: